Volg ons:

De perfecte spot voor een zakelijke bijeenkomst

De Volière is een inspirerende en originele locatie met diverse opties voor een succesvolle, zakelijke bijeenkomst. Of dit nu een formele vergadering, informele heidag, grootschalige presentatie of zakelijke borrel is: alles is mogelijk. De diverse ruimtes voor het formele gedeelte en een fijn terras voor de ontspannende momenten, maakt dat de Volière de place to be voor een dag- en eventueel avondvullend programma. 

Wij ontzorgen door de opstelling, catering en apparatuur tot in de puntjes te regelen.

Laat je verrassen door de lichte en huiselijke ruimtes met uitzicht op het Oosterduinsemeer. Een unieke locatie in de vrije natuur dat zich perfect leent voor verschillende activiteiten. Een ongedwongen sfeer met volop mogelijkheden!

Vergaderruimtes

De Volière heeft diverse ruimtes met ieder een eigen sfeer en faciliteiten. Alle ruimtes zijn voorzien van een goede internetverbinding en standaard schrijfwaren. Op aanvraag kunnen wij apparatuur zoals een beeldscherm en microfoon verzorgen. 

Het Vogelhuis | Deze privé (vergader)ruimte is exclusief te reserveren tot maximaal 16 personen. Door middel van glazen wanden is deze ruimte gescheiden van de Kas. Het Vogelhuis is zelfvoorzienend met eigen koffie/thee en koude drankfaciliteiten. Lunch kan in dezelfde ruimte, in de Kas of op het terras worden geserveerd.

De Kas | Deze lichte ruimte is exclusief te reserveren tot maximaal 80 personen zittend en 150 personen staand. Ideaal voor een vergadering, presentatie, congres of feestelijk evenement. Verschillende opstellingen zijn mogelijk in deze ruimte. 

De Buitenplaats | Voor, tijdens of na de zakelijke bijeenkomst is onze fijne terras beschikbaar voor een drankje of hapje.

De Volière is ook te huren voor bijeenkomsten met meer dan 150 personen. Neem contact op voor meer informatie.

Lunchen & dineren

Voor, tijdens of na de bijeenkomst, verzorgen wij graag de innerlijke mens. Een lekker ontbijt, uitgebreide lunch of informeel diner met verse ingrediënten en verrassende gerechten. Voor de invulling van een lunch of diner zijn diverse mogelijkheden. Denk aan een meergangen menu, shared dining, walking lunch of dinner, barbecue of buffet. 

Niet gestoord willen worden tijdens de vergadering of bijeenkomst? Natuurlijk kunnen de drankjes en het eten ook in de ruimte geserveerd worden. Zelfvoorzienend de dag doorbrengen met een eigen koffieapparaat en verrijdbare bar behoort ook tot de opties!

Zakelijke evenementen

Door de ligging in de vrije natuur en de grote capaciteit van het pand, leent de Voliere zich uitstekend voor zakelijke events en partijen. In de nabije omgeving zijn veel mogelijkheden voor sport-, spel en educatieve activiteiten. Perfect voor een teambuildingsuitje, heidag of ander event.

Ook op culinair gebied is de Volière de juiste plek voor zowel klein- als grootschalige events. Een barbecue, pizza avond, uitgebreid buffet of formeel diner met ingedekte tafels: alles kan en wij denken graag mee.

Op zoek naar een locatie voor een knallend personeelsfeest? Wij regelen de DJ, heerlijke cocktails en een perfecte dansvloer. Plezier gegarandeerd tot in de late uurtjes!