Volg ons:

Het Oosterduinsemeer

De waterkanter kan zijn hart ophalen bij de Volière. Want hoe groot de plas ook is: zelfs een nat pak verveelt. De waterkanter leeft zich graag uit aan beide kanten van de waterlijn. Altijd balancerend op het water en in voor een duik in het diepe. Om zichzelf vervolgens te trakteren op een natje en een droogje.

De Volière is gelegen aan het Oosterduinsemeer. In de volksmond beter bekend als het ‘Comomeer’. In de jaren 50 en 60 is de plas ontstaan door de afgraving van de voormalige Oosterduinen. Door de jaren heen is het de thuisbasis geworden voor verschillende pluimages in elk maatje, vissers, vogelspotters en een ieder die wil genieten van deze officiële zwemwaterlocatie. Verken de plas met een sup, kano of bootje en laat je verleiden door deze oase van rust. 

Vorige slide
Volgende slide

Trouwlocatie

Wanneer de liefde in lucht hangt, komt hij maar al te graag aanmeren bij de Volière. Hij zal zijn ogen uitkijken wanneer nieuwe paren zich klaarmaken om als vers paar de plas te verlaten. En wanneer de liefde groot of klein is gevierd; spreidt de tortelduif weer elegant zijn vleugels om deze boodschap de wereld in te sturen. 

Stappen jullie binnenkort in het huwelijksbootje? En zijn jullie nog opzoek naar een idyllische locatie om dit fantastische moment in ongedwongen sferen te vieren? Dan is de Volière voor jullie misschien wel liefde op het eerste gezicht. 

Op een dag als deze mag het aan niks ontbreken en daarom denken we graag met jullie mee om er een onvergetelijke herinnering van te maken. Met mooi weer zal je vallen voor Het Terras, dat middenin het groen en met uitzicht over de plas is gelegen. De ideale plek voor de ceremonie, borrel en het diner. Maar geen paniek als de weergoden op de grote dag niet met jullie zijn, dan hebben we namelijk De Kas ter beschikking. Hier geniet je van binnenuit van hetzelfde uitzicht en is het exact zo romantisch en knus.

Chillen om en rond het meer

De Voliere is gelegen op een unieke locatie, middenin de natuur. De omgeving leent zich goed voor diverse uitstapjes. Denk aan Keukenhof in het bollenseizoen, het strand of de Amsterdamse Waterleidingduinen. 

Rondom het meer geniet je van een fijn strandje waar diverse activiteiten mogelijk zijn. Lekker zonnen of zwemmen. Huur een sup, kano of waterfiets. Stap op een tandem of E-scooter en ontdek de omgeving. Genoeg te doen! 

Events

Gedurende het jaar worden aan het Oosterduinsemer diverse evenementen georganiseerd. Zo staat de maand april in het teken van tulpen en andere bloemen tijdens Full Bloom. Breng dan ook een bezoek aan Beers & Tulips waar je bij diverse bierbrouwerijen een lekker biertje haalt in een met bloemen versierde omgeving. In de zomer vindt jaarlijks het muziekevent Loungefest plaats. Meer info volgt in de aanloop naar deze events.