Volg ons:

Events

Elk pluimage heeft een andere mijlpaal om te vieren: een nieuw levensjaar, familiediner, bruiloft, zakelijke successen, babyborrels, mijlpalen of andere momenten om eens flink uit te pakken. Waar begin je? Dat begint bij de plek. De plek waar je een klik mee hebt en waar alle puzzelstukjes in elkaar vallen. En het toeval: wij houden van puzzelen. Meedenken, het naar jouw wens maken totdat het laatste stukje op z’n plek valt. Zodat jij neer kan strijken en wij de rest doen. Daar waar je onbezonnen geniet in de puurste vorm van én in de natuur. 

Voor ieder feest hebben wij een passende ruimte.

De Kas | De perfecte plek voor een grotere borrel, lunch, diner of bruiloft. In deze lichte, huiselijke ruimte vindt ook een avondfeest plaats met een DJ of band. Er is ruimte voor maximaal circa 80 personen zittend en 150 personen staand.

Het Vogelhuis | Een gezellige privéruimte die exclusief te reserveren is voor maximaal 12 personen. De ruimte wordt door glazen wanden gescheiden van de Kas. 

De Buitenplaats | Ons heerlijke terras met uitzicht op het Oosterduinsemeer is een heerlijke plek voor diverse gelegenheden: een idyllische huwelijksceremonie, een uitgebreid diner aan lange tafels of een informele borrel. Alles is mogelijk!

Vorige slide
Volgende slide

Bruiloften

Als de liefde in de lucht hangt, komt hij maar al te graag aanmeren bij de Volière: de tortelduif. Hij zal zijn ogen uitkijken wanneer nieuwe paren zich klaarmaken om als vers paar de plas te verlaten. En wanneer de liefde groots of klein is gevierd, spreidt de tortelduif weer elegant zijn vleugels uit om deze boodschap de wereld in te sturen.

Ga jij binnenkort trouwen? En zijn jullie op zoek naar een idyllische locatie om de liefde te vieren? Wij zijn een officiële trouwlocatie en beschikken over alle faciliteiten om jullie mooie dag perfect te laten verlopen. De huwelijksceremonie kan plaatsvinden op ons terras met uitzicht op het meer of in de sfeervolle, lichte kas. Borrelen en dineren aan lange gedekte tafels of in een informele setting. De dag afsluiten op de dansvloer met een DJ die tot in de late uurtjes draait.

Wij horen graag jullie wensen en bespreken graag alle mogelijkheden tijdens een kennismaking!

Groepen

Vanaf 30 personen hebben wij diverse mogelijkheden voor het eten. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een uitgebreide barbecue verzorgen – zowel in bourgondische stijl als in buffetvorm – of een walking lunch of diner waarbij de kleinere gerechten aan een lange gedekte tafel geserveerd kunnen worden of op een informele manier (staand of zittend) rondgebracht kunnen worden.

Er zijn veel mogelijkheden en wij denken graag mee om jullie etentje tot een succes te maken!

Activiteiten

De omgeving van de Volière leent zich uitstekend voor activiteiten op het land en in het water. Een tochtje door de omgeving op een e-chopper of elektrische scooter, een fietstocht naar Keukenhof in het voorjaar, een middagje suppen of kanoën op het water voor de deur of diverse spelletjes op het strand aan de waterkant. Gezellig met het gezin, een groep vrienden of collega’s. Wij maken graag een programma op maat, uiteraard gecombineerd met heerlijk eten en drinken.